BOSCH TWK 6801

BOSCH  TWK 6801 zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena:

od 1 149 Kč do 1 638 Kč

Vývoj ceny

Hlídat cenu

Popis produktu BOSCH TWK 6801: -private collection- - 1 ,7 l vody - nerez dno - podstavec 360° se středovou přípojkou - 2 400 W - vyjímatelný nerez filtr - barva: nerez / černá > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

Verča M.
10.12.2011 - 18:48:00
  • S konvicí se perfektně manipuluje. Je sice těžší, ale z kvalitního materiálu. Cena je sice vyšší, ale očekávám od zboží této značky, že je kvalitní a dlouho vydrží.
 
  • Nic!
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

nico
18.08.2011 - 10:51:00
  • věděla jsem co kupuji, takže spokojenost, většinou si výrobek prohlédnu v prodejně a pak objednám na internetu, tedy pokud je levnější
 
  • nevyhovuje víko, které se jen pootevře a musím ručně otevřít, abych nalila vodu, jak se tu píše, že je těžká - je kovová, jsem narozena v první polovině minulého století a donést konvici od kohoutku na stojan není problém, a že je horký plášť, ten je u všech, jen tady se ten metal víc rozpaluje, ale že by to byl problém? Pokud má někdo malé děti, musí to ohlídat ať je konvice taková či maková
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (6)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

marie
14.07.2011 - 07:02:00
  • Líbí se mi celkový design , ale i rychlost ohřevu. Používám konvici zatím dva týdny a bez závad.
 
  • Konvice je docela těžká, ale je to asi tím, že je kovová.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

Tomas
30.06.2011 - 22:06:00
  • Rychlý ohřev, hezký design, bytelná, nějaký čas udrží vodu teplou.
 
  • Trochu těžká, povrch je dost horký.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

Honza
15.06.2011 - 12:52:00
  • Bez problemu dela co ma.
 
  • Rozpaluje se hodne
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

e.v.i.i.k
05.02.2011 - 21:43:00
  • Skvělý design a kvalita.
 
  • Konvice je příliš těžká,vodoznak je špatně čitelný, velmi se svrchu zahřívá a dá se o ní snadno popálit
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

ondra
12.01.2011 - 14:35:00
  • Skvely design, pomer cena vykon je ok, obecne vyrobky BOSCH doporucuju. Navic tento vyrobek ve spotrebitelskem TESTu skoncil na 3. miste.
 
  • Vse ok.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

jura
20.11.2010 - 10:14:00
  • Příliš těžká, plášť se neúměrně zahřívá - možnost spálení
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

miroslav
21.10.2010 - 13:22:00
  • Konvice je nepřiměřeně těžká,vodoznak je špatně čitelný.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (2)

BOSCH TWK6801 - hodnocení zákazníků

Omyl
14.10.2010 - 18:05:00
  • ergonomie ovladaní
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;