CATLER KE 8010

CATLER KE 8010 zobrazit galerii
hodnocení produktu (4)
     

Cena:

od 2 990 Kč do 3 020 Kč

Vývoj ceny

Hlídat cenu

Popis produktu CATLER KE 8010: Varná konvice s nastavením teploty Kapacita 1,7 l Vyrobena z nerezové ceoli včetně základny s ovládacím panelem Nastavení 5 různých teplot – 80°C, 85°C, 90°C, 95°C a 100°C pro přípravu různých dru... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

CATLER KE 8010

Ludvik
16.06.2012 - 17:09:09
  • Dobra konev
 
  • Drahá konev
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Hana Kovalíková
04.02.2012 - 10:39:00
  • Dle mého názoru nic lepšího současně na trhu neexistuje. Od firmy Catler máme více výrobků a jsme nesmírně spokojeni.
 
  • O ničem nevím.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (2)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

juliebr
20.01.2012 - 14:32:00
  • nejlepší varná konvice co znám
 
  • dražší, ale zase platíte kvalitu
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Martin Tománek
04.01.2012 - 09:24:00
  • Funkčně bez výhrad. Použité materiály vypadají kvalitně, s výjimkou tlačítka pro otevření víka konvice. Celkově zatím spokojenost, od výrobku za tuto cenu ale očekávám hlavně trvanlivost - tu ukáže až čas.
 
  • Plastové tlačítko pro otevření víka konvice vypadá, jako by bylo vyrobeno v SSSR a už několik let používáno - pokovení je roztřepené po celém jeho obvodě. Jak už psalo více uživatelů, tepelně izolované je jen držadlo konvice, hrozí popálení o tělo. Na indikátor hladiny vody není moc vidět, u konvice v této ceně by to mohlo být vyřešeno lépe.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Jirka
19.11.2011 - 09:24:00
  • Vařím hodně zelené čaje a už si to bez ní neumím představit. A k tomu i úžasně vypadá.
 
  • Nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (4)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

May
19.09.2011 - 19:13:00
  • Konvici Catler KE 8010 jsem si vybrala poté, co jsem ji viděla pracovat u kamarádky, elegantní design, dostatečný objem, rychlý ohřev, voda se z ní i dobře nalévá a nikde nekape, volitelnost teplot má největší plus. Konvice má jedinou chybu a tou je horký obal po dovaření vody. Tedy pozor do rodin s malými dětmi, tam bude ale asi zase překážkou vyšší cena. S tou jsem já počítala.
 
  • .
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Milena Bártová
29.05.2011 - 19:39:00
  • Příjemné ovládání, oceňuji možnost nastavení teploty pro různé nápoje a zvukovou signalizaci.
 
  • Nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (7)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Pavel
25.02.2011 - 11:41:00
  • S touto varnou konvicí jsem velmi spokojen.
 
  • Má však jednu nectnost vyplývající z technické konstrukce.
  • Jedná se o to, že pro uvaření 1 šálku kávy (cca 200ml vody) je zapotřebí uvařit
  • MIN 500ml vody (viz. doporučení v návodu).
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Petr
31.01.2011 - 22:35:00
  • Esteticky pěkný výrok, průměrná doba ohřevu, možnost temperování, volba koncové teploty.
 
  • Přenos vysoké teploty na zevní plášť. Již jsem se spálil. Teplotně izolované je jen držadlo.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (5)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

jirka
21.01.2011 - 13:55:00
  • zpracování, účelnost, dostatečný objem, možnost prodloužení ohřevu
 
  • poměrně vyšší cena
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (5)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Alena Třešňáková
16.01.2011 - 19:36:00
  • Na konci ohřevu několikrát zapípá upozornění, že voda je připravena k zalití nápoje.
  • Tlačítko na samootevření konvice - nehrozí opaření.
 
  • Krátká šňůra zapojení. Vyšší cena výrobku.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Bearder
13.01.2011 - 14:41:00
  • tlačítka a jejich podsvícení, systém otevírání a zavírání, vyvážení celé konvice, kovový výlev, zvuková signalizace při ukončení ohřívání, ohřívání na dvakrát aby nedělala takový bordel, rychlost je spíše rychlejší.
 
  • Vysoká cena kde doufám platím za dobré součástky ale to ukáže čas. Trochu plastově vypadající rukojeť
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Alda
13.01.2011 - 13:38:00
  • otevírání - dobře řešený odvod zkondenzované páry (do konvice)
  • dobře se drží
 
  • při úplném naplnění a při vaření na 100oC mírně hlučnější
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Moteff
13.01.2011 - 07:23:00
 
  • Popis displeje by měl být výraznější-na př. černá písmena.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (11)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

D.S.
12.01.2011 - 13:11:00
  • Velmi dobrá konvice, solidní zpracování, bezchybné funkce atd...
 
  • .
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

ecolines
14.12.2010 - 07:51:00
  • Myslím, že jedině cena je pro mnohé dnes vysoká...
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (5)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Jarda
07.10.2010 - 17:58:00
  • Ideální pro přípravu bílých a zelených čajů (možnost nastavení teploty od 80°C). Cena je sice vyšší, ale vlastnosti výrobku jsou vynikající. Na nic nevyhovujícího jsme zatím nepřišli.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Ctibor
12.09.2010 - 13:40:00
  • Je to nejlepší konvice co znám. Doma jednu užíváme již rok, je dokonalá a stále jako nová. Nyní jsem koupil druhou pro syna do jeho domácnosti. Je sice docela drahá ale opravdu skvělá.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (5)

Catler KE 8010 - hodnocení zákazníků

Veronika
06.09.2010 - 20:40:00
  • Konvici mohu jen doporučit, cena naprosto odpovídá kvalitě. Catler je jednoznačně špička mezi rychlovarnými konvicemi.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;